Рисуване на дискотека Атриум

zavedeniq-4-cafe-backstage-interior-autline
Рисуване на кафе Backstage
April 4, 2016
zavedeniq-3-discoteka-rio-de-janeiro-interior-autline
Рисуване на дискотека Rio De Janeiro
April 4, 2016

Рисуване на дискотека Атриум

Рисуване на интериорни стени с диско мотиви и илюстрации.

Клиент:

Дискотека Атриум

Място:

гр.Поморие