Рисуване на фитнес зала “Нерон”

zavedeniq-3-discoteka-rio-de-janeiro-interior-autline
Рисуване на дискотека Rio De Janeiro
April 4, 2016
interiori-8-tancovo-studio-autline
Рисуване на танцово студио
May 5, 2016

Рисуване на фитнес зала “Нерон”

Интериорна стена, нарисувана със спрейове.

Клиент:

Фитнес зала "Нерон"

Място:

гр.Бургас