Рисуване на кафе Бургазъ

Рисуване на лятно кино
Рисуване на ОУ Георги Бенковски
Show all

Рисуване на кафе Бургазъ

Екстериорна стена, нарисувана със смесена техника от акрилни бои и спрейове.

Клиент:

Кафе Бургазъ

Място:

гр.Бургас